/ Allmänt /

Soooommarlov! :))

De nio lärorikaste veckorna av mitt liv har nu susat förbi. Har lärt mig tokmycket för varje vecka som passerat. Jag har tagit venösa och kapillära blodprov, varit med om katetersättning, satt perifera venkatetrar, delat och blandat läkemedel, satt dropp och ordnat med blodtransfusioner, dokumenterat och så mycket mera. Listan skulle kunna göras lång!

Förutom alla dag- & kvällspass på avdelning trettiosex har jag också varit med om superintressanta studiebesök runt om på sjukhuset. Jag har varit med sjukgymnaster på diverse avdelningar, varit med hjärtopererade patienter på rehabträning, fått se patienter i livshotande tillstånd, gått med diabetetssjuksköterskor, haft en dag på röntgen, tittat inom bårhuset och till och med varit med om en obduktion

Hade min slutbedömning igår och en himlans bra sådan! Gick kalasbra och blev nästan lite rörd över alla fina ord. Nio veckors praktik på sjukhuset har gett mig ett bevis på att jag har valt rätt, rätt yrke.  

"Mycket pigg och alert student. Är arbetsvillig, söker arbetsuppgifter och tar ansvar. Fungerar utmärkt i arbetsgruppen. Passar tiderna och är flexibel. Vi vill gärna se henne som arbetskamrat i framtiden!"
- Handledare Ingela